Trender bland Gustavus studenter

 
Det är lite lustigt det här med mode och hur pass mycket det skiljer sig från platser runt om i världen. Här kommer några observationer jag gjort i all antropolog manér vad gäller modet här på Gustavus.
 
Objekt nr 1: Ryggsäcken
Alla här har ryggsäck, förslagsvis av samma modell som på bilden. Förstår dem, det är väldigt smidigt och ergonomsikt att slippa bära alla väskor i en axelremsväska eller i famnen. Men jag kan ändå inte förmå mig att skaffa en, vet inte riktigt men det känns som att jag är ett barn när jag har ryggsäck.
 
 
Objekt nr 2: Vattenflaskan
Majoriteten av alla här har också alltid en vattenflaska fastsatt på sidan av väskan, gärna av märket Camelback. Dem kostar typ över $10, sjukt dyrt för en vattenflaska, men nice att alltid ha vatten med sig vart man än befinner sig!
 
 
Objekt nr 3: Gustavus-tröjan
Detta är standard-plagget alla Gusties går omkring i. Man är ingen riktigt Gustie om man inte har Gustavus-tröja hängades i sin garderob. Denna har man på lektion, när man pluggar, när man shoppar, ja till allt! Väldigt användarvänlig tröja.

 
 
Objekt nr 4: "Tofflorna"
Okej den här gäller bara tjejer. Har inte sett några killar spatsera runt i dessa. De ser så himla sköna och mysiga ut. Lite "toffel"-feeling över dem.Trodde först att folk var helt knasiga när de gick omkring med tofflor UTOMHUS. Men det är uppenbarligen uteskor. Eller så har folk gjort dem till uteskor. Jag vet inte riktigt.
 
 
 
 



Plugg

Nu har jag skjutit upp mitt pluggande i fyra timmar. Dags att sätta igång!
 
 
 



Första tentan CHECK!

Kom precis tillbaka efter att ha gjort min första tenta. Det var i Principles of Sociology. Tror det gick bra, var rätt så säker på 70% av dem, och eftersom det var fyra kryssfrågor så är ju chansen att man gissat rätt 25%. Ja, kryssfrågor är ju förresten underbara! Önskar att vi införde mer sånt i Sverige. I alla fall delvis.
 



M&M's

Hallå!
Hur har ni det där hemma? Själv har jag det bra här. Supermycket att göra, massa exam snart. Den första i övermorrn på onsdag. Känner mig inte jättetaggad för har inte haft tid att läsa till den, Men det är vad jag tänkte göra snart, Så fort jag uppdaterat bloggen.. Så.. snart. Ja.....Hmm...
PROKRASTINERA MERA
 
Hur som helst. Den här helgen har varit lugn och skön. Lagomt med plugg och lite film på det. Skolan visade den nya animerade filmen Brave. Både jag och Sofie tyckte att den var väldigt bra. Lite annorlunda story då det INTE handlade om hur prinsessan skulle hitta sin prins, kors i taket! Uppfriskande för en gångs skull att inte behöva dras med kärleksdravel hela tiden. På tal om prinsar och prinsessor så var ju vår egen konung och drottning här i fredags. Jag och Sofie fick biljetter till Silvias seminarium, det var väldigt intressant.
 
Nams med M&M's



This one goes out to you SOFIE!

 
Detta inlägg tillägnar jag Sofie!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Tävling

Eftersom ni, mina kära vänner, är så underbara tänkte jag ge er en liten tävling:
Tävlingen går ut på att fota riktigt höstiga bilder och maila dem till mig på: [email protected]
Den som skickar in de finaste/roligaste/knasigaste/orginellaste bilderna belönar jag med halloween-godis och ev. någon annan härlig överraskning!
 
 
 
Så vad väntar ni på? Ut och fota!
 Skynda, skynda!